logo
  • برج مسکونی شیان
  • مهندسین مشاور آکام طرح تکوین
  • فست فود قیطریه
  • رستوران صفا
 
 
ثبت نام
فراموشی رمز عبور
نوسازی در راستای حفظ بافت پیرامونی

این بازسازی در بهنگام کردن خانه و بازتاب دقیق چگونگی زندگی مالک هدفمند شده است. مالکان یک خانه را در تقویت سبک موجود خیابان با بازسازی شکیل فضای داخلی و خارجی و با نگریستن به خطوط آجر مربوط به زاویه راست جعبه ی جدید پنجره در نمای جلو درخواست کردند. در فضای پشت این خانه یک دریاچه قرار دارد، این مفهوم از طبیعت سنت بازسازی این خانه را در مخالفت با تقلید یک فضای بوتیک وار شخصیت می بخشد. 

تطبیق نمودن فضا با شخصیت مالکان شاخصه ی دیگر این خانه است. میز میانی و متحرک آشپزخانه بر روی چرخها، قلاب های تقویت کننده ی فلزی خود را در محل اتصال ساختار جدید و قدیمی آشکار می کنند.  هدف پروژه درگیری یک ورودی جدید و بازتولید نما به منظور گشودگی طبقه ی همکف برای تأمین نور و فضای کافی بوده است.

زیرزمین به عنوان یک فضای قابل استفاده که گاهاً به عنوان یک سوئیت عمل می کند، کامل شد. بازپرداخت طبقه ی دوم و سوم با کاربری حمام و اتاق خواب، یک فضای مازاد در طبقه ی همکف با هدف جذب نور طبیعی و تولید فضایی جدید و همچنین یک خط ارتباط با حیاط خلوت فراهم کرده است.

...


...


...


...


...




کامنت ها:
نام:
نام خانوادگی:
پیغام:*
کد امنیتی:
 
طراحی سایت و بهینه سازی وب سایت
sanadata